Gaszroajándék

Gasztroajándék, különleges alkalmakra

Gasztroajándék. Lekvárt ajándékba? Igen!

Időről, időre mindannyian szembetaláljuk magunkat azzal a kihívással, hogy valami figyelmességgel szeretnénk meglepni szeretteinket. Ajándékozni nagyon jó, mégis sokszor okozhat fejtörést. Egyedi, és tökéletes választás lehet, a gasztroajándék. Hiszen számos olyan alkalom adódik az életben, amikor egy ilyen apró figyelmességgel meglephetünk valakit. Elég ha arra gondolunk, hogy mennyire jó felidézni, egy régi, elfeledett ízélményt, és ezzel az ötletünkkel, mekkora örömöt is okozhatunk a szerettünknek. Én abban hiszek, hogy nem feltétlenül kell konkrét alkalmakhoz kötni az ajándékozást. A spontán meglepetésnél kevés jobb dolog van. Ehhez pedig tökéletes ajándék lehet a lekvár.

Gasztroajándék

A lekvár, mint ajándék

Fontos megemlítenem pár olyan jeles alkalmat vagy eseményt, amire tőlem lekvárt rendelnek. Elsősorban a nagyobb ünnepekre azok, amikor lekvárt ajándékozunk,  pl. Karácsonyra, Húsvétra, Névnapra, Születésnapra. Számomra talán legkedvesebb gasztroajándék mégis az, ha egy Esküvőre, vagy a baba érkezésére rendelnek egy-egy lekvárkülönlegességet, amit aztán a pár igényei szerint díszítek fel. Emlékezetes, különleges, valóban egyedi ajándék. Az adott év gyümölcseiből.

Gasztroajándék

Gasztroajándék

Aztán ott vannak azok a Céges ajándékok, amik kitalálása, minden évben nagy kihívás elé állítja a HR-eseket. Céges megrendeléskor, szintén egyedi címkével, vagy felirattal adom át a lekvárokat. Az is előfordult már, hogy külön, a cégre jellemző ízekből, illatokból, élményekből építkezve, készítettem, egyedi lekvárt. Mondanom sem kell, ilyenkor, ez egy megismételhetetlen, egyedi, csakis az adott megrendelőnek készült lekvárkülönlegesség lesz.

Sokszor van, hogy azzal keresnek meg, hogy már csak pár nap van egy-egy eseményig, és valami izgalmas különleges lekvárt szeretnének ajándékozni. Azonban az idő rövidsége miatt, saját maguknak már nincs idejük elkészíteni. Ilyenkor jövök én, és egy szintén egyedi címkével egyedi gasztroajándék kerül a megrendelőhöz.

Gasztroajándék

Gasztroajándék

De azt, hogy mikor adjunk lekvárt ajándékba, a végtelenségig sorolhatnám. Az ötlet megszületésétől kezdve, már nyugodtan rám lehet bízni a megvalósítást.

A választék pedig igen széles. Hiszen a Nemzeti parki védjegyes termékek, a Nemzeti Szörp és Lekvárverseny ezüst és bronzérmes lekvárjai mind megtalálhatók a kínálatban. Csakúgy, mint a vadontermő gyümölcsökből készült lekvárok, a hagyományos lekvárok, az ínyenc lekvárkülönlegességek, és a bio vagy prémiumlekvárok.

Prémium lekvárkülönlegesség

Prémium lekvárkülönlegesség