Lekvárt Karácsonyra!

Lekvárt Karácsonyra!  Egy apró ajándékötlet

Lekvárt Karácsonyra! Miért is mondom mindezt? Mert, elég csak rápillantani a naptárra, és gyorsan konstatálhatjuk is, hogy már megint vészesen közeledik a Karácsony. Én magam, hosszú évek óta próbálok már ajándékozás témában, előre tervezni. Ki mit szeret, minek örülne, mivel lepjem meg. Ez a fajta “megfelelési kényszer” régebben, nagyon nagy terhet rótt rám. Aztán gondoltam egyet, és szakítottam az “elvárásokkal”. Elkezdtem édes kis semmiségeket, apró kis finomságokat, valódi Gourmet ajándékokat keresgélni a családomnak. Ha valami igazán szemrevalót találtam, akkor az általában nem karácsonyi témájú volt, ha finomat, biztosan ronda volt a csomagolása, vagy egyáltalán nem emlékeztetett egy ajándékra.

Innen jött az ötlet, hogy a Schmidt Ági Lekvártárba, készítek egy kimondottan Karácsonyi sorozatot. Gourmet lekvárokat, csinos kis csomagolásban, kimondottan téli ízekben. Így született meg a mézes-diós sült szilva, az aszalt szilvás-szilva és füge-vilmoskörte, vagy éppen a fahéjas mirabell lekvár.

lekvárt karácsonyra

Érdemes időben rendelni belőle, mert ezek a különlegességek, csak igazán limitált számban érhetők el.  A teljes termékválaszték három oldalon található a webshopban, és Itt rendelhető

Posted in Legújabb lekvárjaim.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük