Lekvárok ajándékba

Lekvárok ajándékba, különleges alkalmakra

Lekvárok ajándékba? Igen! Hiszen számos olyan alkalom adódik az életben, amikor egy ilyen apró figyelmességgel meglephetünk valakit. Elég ha arra gondolunk, hogy mennyire jó felidézni, egy régi, elfeledett ízélményt, és ezzel az ötletünkkel, mekkora örömöt is okozhatunk a szerettünknek. Én abban hiszek, hogy nem feltétlenül kell konkrét alkalmakhoz kötni az ajándékozást. A spontán meglepetésnél kevés jobb dolog van. Ehhez pedig tökéletes ajándék lehet a lekvár.

 

Lekvárok ajándékba

A lekvár, mint ajándék

Fontos megemlítenem pár olyan jeles alkalmat vagy eseményt, amire tőlem kérnek lekvárt. Elsősorban a nagyobb ünnepekre gondolok, amikor lekvárt ajándékoznak, Karácsonyra, Húsvétra, Névnapra, Születésnapra. Számomra talán legkedvesebb lekvár ajándék mégis az, ha egy Esküvőre, vagy a Baba érkezésére rendelnek egy-egy lekvárkülönlegességet, amit aztán a pár igényei szerint díszítek fel. Emlékezetes, különleges, valóban egyedi ajándék. Az adott év gyümölcseiből.

Aztán ott vannak azok a Céges ajándékok, amik kitalálása, minden évben nagy kihívás elé állítja a HR-eseket. Céges megrendeléskor, szintén egyedi címkével, vagy felirattal adom át a lekvárokat. Az is előfordult már, hogy külön, a cégre jellemző ízekből, illatokból, élményekből építkezve, készítettem, egyedi lekvárt. Mondanom sem kell, ilyenkor, ez egy megismételhetetlen, egyedi, csakis az adott megrendelőnek készült lekvárkülönlegesség lesz.

Sokszor van, hogy azzal keresnek meg, hogy már csak pár nap van egy-egy eseményig, és valami izgalmas különleges lekvárt szeretnének ajándékozni. Azonban az idő rövidsége miatt, saját maguknak már nincs idejük elkészíteni. Ilyenkor jövök én, és egy szintén egyedi címkével egyedi Gasztroajándék  kerül a megrendelőhöz.

Gasztroajándék

Gasztroajándék

De azt, hogy mikor adjunk lekvárt ajándékba, a végtelenségig sorolhatnám. Az ötlet megszületésétől kezdve, már nyugodtan rám lehet bízni a megvalósítást.

lekvárok ajándékba

A lekvár mint ajándék

.